Put do sigurnog partnerstva

Program od 6 online radionica

Put do sigurnog partnerstva

Početak 14.11.2023.g.

Online radionica

€30 po radionici | Ukupno 180€

Ako vam je dozlogrdilo zaljubljivati se konstantno u pogrešne osobe, vrtjeti se stalno oko istog obrasca, ulaziti u odnose koji vas više izranjavaju nego što vam donesu dobroga… Ili vam je dosta toga da nikako ne možete ući u odnos, a zapravo bi to jako htjeli… Ako ste spremni raditi na sebi kako bi promijenili svoj obrazac zaljubljivanja… Ovo je program za vas!

„Put do sigurnog partnerstva“ je program od 6 online radionica na kojima ćemo se pripremati za drugačiju i sigurniju vrstu ljubavi od one koju smo do sada imali i na koju smo navikli.

Formirat ćemo grupu do maksimalno 14 ljudi koja će biti zatvorenog tipa (nitko novi se ne može u međuvremenu pridružiti), kako bi stvorili što sigurniji prostor za ono što ćemo raditi.. “

A što ćemo to raditi?

  • Dijeliti svoje priče, slušati se, davati si podršku…
  • Učiti teoriju vezivanja kroz kratka predavanja, raditi razne vježbe iz tjelesno orijetirane terapije, meditacije, vizualizacije, vježbe u paru
  • Otkrivati koja nas to uvjerenja sprečavaju u tome da ostvarimo stabilnu i zdravu vezu, osvještavati obrasce zaljubljivanja i stilove vezivanja, saznati koje su to lekcije koje smo dobili u obitelji o tome kako treba izgledati ljubavni odnos, čega nas je strah..
  • Osvještavati vlastite kvalitete, prihvaćati dijelove sebe onako kako želimo da nas i drugi prihvate, pokušati odagnati sram koji imamo zbog toga što čeznemo za partnerom..
  • Učiti kako postaviti granice, ali ne i podići zidove u isto vrijeme, polako otvarati svoje srce i svoju ranjivost na siguran način, otkrivati svoje želje i potrebe..
  • Učiti introspekciju - kako primjećivati i pratiti sebe iznutra, kako bi mogli biti svjesni trigera i reakcija koje nam izaziva druga osoba..

Ova radionica je za vas ako:

  • Ste singl ili tek krenuli u neki odnos za koji još ne znate kako će se razvijati
  • Se pitate „zašto se stalno vrtim oko jedno te istog tipa muškarca ili žene koji nisu dobri za mene, zašto se ne mogu zaljubiti u nekog "normalnog", zašto me privlače nedostupni, zašto mi nečije približavanje izaziva odbojnost i/ili strah, zašto smatram da ja nisam dovoljno dobra/dobar za zdravu vezu…“
  • Ako ste spremni preuzeti odgovornost za svoj proces zaljubljivanja i spremni ste se zaista posvetiti radu na tome

Kako bi nastavili s radom i nakon našeg susreta, dobivat ćete upute za samostalni rad preko tjedna, takozvane „domaće zadaće“.

Otvoriti ćemo i zajedničku Whatsapp grupu podrške koja će služiti prvenstveno za to da se možete međusobno bodriti i čuvati si leđa u izazovima procesa traženja partnera, a nekad ću se i ja priključiti s pokojim savjetom. Ova grupa se, naravno, neće ugasiti sa završetkom programa, već će biti na raspolaganju dok god vi želite komunicirati i povezivati se.

A sada, tehnički detalji:

Krećemo u utorak 14.11. Radionice će se održavati 6 utoraka zaredom od 17:00 do 19:30, a zadnji bonus susret ćemo dogovoriti naknadno.

Cijena je 30 eura po radionici, ukupno 180 eura.

Mjesto na radionici rezervira se pologom od 50 eura (polog se vraća ukoliko otkažete do 3 dana prije početka programa). Ostatak se plaća odjednom najkasnije do 3 dana prije početka programa, a moguć je i dogovor dijeljenja iznosa na dvije rate.

A otkud ja ovdje i zašto se bavim baš ovom temom?

Naime, kroz svoj terapeutski rad, ali prvenstveno kroz vlastiti put osobnog razvoja, shvatila sam da je moja glavna životna tema - tema partnerskih odnosa. Konkretnije, traženje partnera i zaljubljivanje.

Moj put je bio vrlo bolan i usamljen. Cijeli život sam se zaljubljivala kroz vrlo nesiguran dio sebe i nesvjesno birala partnere koji će mi potvrđivati lošu sliku o sebi. No uz psihoterapiju, školu, meditaciju i uz vlastitu suludu volju, prošla sam kroz dugotrajni proces učenja kako iz izrazito nesigurnog stila vezivanja i potpune nemogućnosti za ostvarivanje sigurnog odnosa, doći do sigurnijeg partnerstva i puno veće mirnoće u odnosima. Zato mislim da u tom području mogu biti od velike pomoći na vašem putu do sigurnog partnerstva.

Za prijavu na radionicu kliknite na gumb ispod:

Prijava na radionicu
Selfspot - Praksa tjelesno orijentirane terapije